PREINSCRIPCIONS

ATENCIÓ INDIVIDUALITZADA EN HORARI LECTIU  

Els oferirem la possibilitat d’assistir a les Reunions Informatives on els presentarem el nostre Projecte Educatiu i els ensenyarem les nostres instal·lacions.

L’escola ofereix la visita al centre mentre es desenvolupa la vida escolar per poder conèixer de primera mà la realitat de les aules i l’ambient de treball. Cal sol·licitar cita prèvia.

separator

Els terminis de presentació de sol·licituds previstos són els següents:

Del 23 de març al 4 d'abril per al segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària, Centres Integrats i Educació Secundària Obligatòria.
Per sol·licitar plaça al nostre centre, les famílies interessades hauran de presentar l’imprès de la preinscripció que podran obtenir al mateix centre o a la web del Departament d’Educació dins el termini de les preinscripcions.

És important recordar que s’ha de presentar una única sol·licitud, preferentment al centre educatiu triat com a primera opció.

Tota informació relacionada amb el procés de preinscripció per al curs 2017-2018 la poden trobar clicant l’enllaç del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

separator