ROBÒTICA

El món actual presenta reptes molt importants per als nostres joves i és la nostra responsabilitat de dotar-los dels coneixements i habilitats claus per a què puguin tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.
Per aquest motiu des del curs 2015 apostem per la innovació i formem en l’aprenentatge de les matemàtiques, la ciència i la tecnologia mitjançant el disseny de construcció de robots educatius oficials LEGO®. Amb aquest projecte desenvolupem les habilitats personals dels nostres alumnes com són la creativitat i l’emprenedoria.
Comptem amb mestres formats en les noves disciplines tecnològiques. Al llarg de la Primària fem servir entorns de programació visual com el Scratch, Blockly, Bitbloq (Zowi) que permeten als alumnes crear històries, jocs i animacions adaptats al seus nivells d’aprenentatge.

Logo-LEM-1-1024x205
lego
foto
separator
LEGOEDU

ROBÒTICA

LEGO WE DO 2.0 és el últim material del que disposa la marca per aprendre els principis de la programació. Aquest material acompanyat dels programes on line, fan que aprendre a programar sigui una aventura molt divertida.

separator