Tarragona, 242 - Terrassa - 08226 - 93 785 89 96 - 08029921 Escola Lumen -  info@escolalumen.net - administracio@aetramuntana.es

PREINSCRIPCIONS

PREINSCRIPCIÓ 2020-21  

Ja disposem de les instruccions que ens ha fet arribar el Departament d'Ensenyament per a la realització de la Preinscripció i la Matricula de cara al proper curs 2020-21.

Tot el procés consta de 4 parts:

 1. Presentació de la sol.licitud amb la documentació.
 2. Consultar els llistats dels PREINSCRITS
 3. Presentació de reclamacions.
 4. Matrícula.

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ

Les dates de preinscripció  per al segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educció Secundària Obligatòria, s’estableixen al calendari següent:

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ:Del 13 al 22 de maig.

PERÍODE DE MATRICULACIÓ: Del 13 al 17 de juliol.

PROCEDIMENT PREINSCRIPCIÓ

1.Omplir la sol.licitud amb el codi del centre: 08029921

 • Les famílies que no puguin omplir la sol.licitud per internet,  ho podran fer presencialment del 19 al 22 de maig, concertant cita prèvia clicant el següent enllaç:
 •  CITA PRÈVIA
 • Les famílies que facin la preinscripció per internet, han d'enviar el resguard i la documentació, escanejada o fotografiada, al correu de l'Escola:

a8029921@xtec.cat                         

Nosaltres us respondrem amb un correu de confirmació, com a justificant de la formalització de la matrícula.

La documentació necessària és:

 • La Sol.licitud
 • DNI pare, mare o tutor.  
 • Llibre de família on surtin el pare, la mare i el sol.licitant.
 • Targeta Sanitària de l'alume/a. 

Podeu demanar informació d'aquest tràmit al telèfon de l'escola 937858996 o bé al correu: info@escolalumen.net

2.Consulta dels llistat de resultats a la pàgina web del centre. Un cop finalitzat el procés de preinscripcions, el Departament d'Ensenyament lliurarà el llistat de preinscrits.

Aquesta publicació complementa la consulta individual de les dades que cada sol.licitant pot fer des de la web de l'Estudiar a Catalunya.

OFERTA DE PLACES PER AL CURS 2020-2021  

La nostra escola és d'una sola línia i ofertem 25 places per P-3.

També disposem d'escola bressol "El Petit Lumen" per a infants de 0 a 3 anys.

Si esteu interessats en altres cursos podeu contactar al telèfon 937858996 o bé enviant un correu a: info@escolalumen.net

Podeu consultar la nostra oferta de les places a l'enllaç:  PLACES CURS 2020-21  escrivint el codi de l'escola: 08029921.

 

separator

Sol.licitud de Preinscripció

Cal tenir en compte que:

 • La nostra escola pertany a la zona d'influència 2. En el cas que no estigueu a la zona 2, podeu presentar igualment la preinscripció però no disposareu dels punts de proximitat del domicili familiar al centre.
 • Omplir la sol·licitud i indicar els centres on es voldria escolaritzar a l’infant, fins un màxim de 10. Recordem que la nostra escola té com a codi: 08029921.
 • Una única sol·licitud per alumne/a.
 • Cal fer constar l'identificador de l’alumne del Registre d'alumnes (IDALU) Exceptuant els nens que es preinscriuen a P3 o que són nous en el sistema educatiu de Catalunya encara no en tenen.
 • Cal emplenar el camp de l'adreça de correu electrònic per poder rebre el missatge amb el codi de la sol·licitud de preinscripció. Si no s'ha indicat cap adreça de correu es pot demanar el codi de la sol·licitud al centre demanat en primer lloc.
 • El codi de sol·licitud (i el número del DNI, NIE o passaport d’un dels tutors) són necessaris per consultar per Internet els resultats de la preinscripció (puntuació provisional, puntuació un cop resoltes les reclamacions, ordre definitiu i plaça assignada).

ZONA D'INFLUÈNCIA 2  

La nostra escola es troba en la Zona 2.

Tot i això, les famílies que no estiguin a la zona 2, també  poden presentar la sol.licitud de preinscripció però no podran comptar amb els punts de proximitat del domicili familiar al centre.

Podeu consultar el mapa de la Zona 2

separator
to top button