Tarragona, 214 - Terrassa - 08226 - 93 785 89 96 - 08029921 Escola Lumen -  info@escolalumen.net - administracio@aetramuntana.es

 

Qui som?

L'Escola Lumen és un centre concertat laïc d'una sola línia.

El nostre Projecte Pedagògic garanteix una escola catalana, plural i oberta, on l’excel·lència gestionada amb estima és el que fa de nosaltres una escola familiar i de qualitat.

Eduquem a  les etapes de:

Educació Infantil de Primer Cicle (0-3 anys)
Educació Infantil de Segon Cicle (3-6 anys)
Educació Primària (6 -12 anys)

L’Escola va ser fundada al 1967 i al curs 2019-20,  es trasllada als nous espais propietat de “l’Associació Educativa Tramuntana” qui n’ostenta actualment la titularitat.   Les noves instal·lacions de l’Escola, al carrer Tarragona 242,  ens han ajudat créixer en qualitat d’espais interiors, instal.lacions exteriors i  serveis.

Som un centre educatiu amb un fort arrelament al barri de  Sant Pere Nord, on es va fundar. La nova ubicació de l'escola ens ha permès poder arribar amb el nostre Projecte Educatiu a les famílies dels barris de la zona 2 de Terrassa.

Gràcies a l'excel.lent ubicació de l'Escola,  gaudim d'àmplies zones verdes, amb llum natural a totes les aules i amb fàcil aparcament que ens garanteix estar ben comunicats amb tota la ciutat.

Ens definim com a escola familiar, amb un tracte proper i acollidor. Considerem un actiu que vàries generacions d’una mateixa família ens confiïn l’ensenyament dels seus fills i filles.

Som un equip de professionals de l’educació que viu i dona forma a un Projecte Educatiu del qual tots ens en sentim molt compromesos.

 

ORGANIGRAMA PEDAGÒGIC

Comptem amb els següents recursos personals: 14 mestres, psicopedagoga,  3 tècniques d’educació infantil, vetlladora, mestre auxiliar de conversa en anglès, monitoratge d’acollida, de menjador i d’extraescolars.

Disposem d’hores de suport i d’activitats educatives complementàries practicades per l’equip docent a més a més de les hores lectives curriculars, realitzades en horari diari de 8:45 a 12:45 h i de 15 a 17h.

Comptem amb uns bons equipaments per dur a terme la nostra acció educativa.

ORGANITZACIÓ PEDAGÒGICA (2)
to top button