Tarragona, 214 - Terrassa - 08226 - 93 785 89 96 - 08029921 Escola Lumen -  info@escolalumen.net - administracio@aetramuntana.es

menjador

El menjador escolar és un espai educatiu on treballem l'educació en la salut i la higiene, alhora que fomentem l'adquisició d'uns hàbits alimentaris saludables el desenvolupament de l'autonomia personal.

La nostra cuina pròpia es caracteritza per la seva versatilitat a l’hora de confeccionar els menús, el nostre xef treballa conjuntament amb la nutricionista i el  pediatra del centre, fent una cuina casolana i nutricionalment equilibrada.

 

cuina_1
DSC_0894

La cuina que oferim al menjador de l’escola  es caracteritza per agafar com a base la dieta mediterrània, amb abundància d’aliments vegetals, pasta, arrossos, verdures, hortalisses, llegums, fruites, carns i peix i evitant les fritures.

Oferim dos tipus de menús:

Menú nadons: Per a la nostra escola bressol, "El Petit Lumen",  d’introducció a l’aliment sòlid.

 Menú  Infantil i Primària: Per als alumnes des de P-3 fins a 6è.

Tots els menús estan a disposició de  les famílies.

Oferim adaptacions específiques als alumnes celíacs, intolerants a la lactosa, als ous, a la llet o a altres productes, així com a règims especials.

 

separator

Donem valor educatiu al temps del migdia i per això  volem que sigui una oportunitat per a treballar amb els alumnes hàbits saludables d'alimentació, d'autonomia personal, de socialització  i  també aprendre a descansar i gaudir del temps de lleure amb la resta de companys/es.

En un primer espai de temps,  els monitors acompanyen i ajuden els/les alumnes a reforçar els hàbits d'higiene, d'alimentació i d'autonomia personal.

En un segon espai de temps, el de lleure, els monitors també s’encarreguen d’assegurar l’esplai i el descans dels alumnes mitjançant les activitats lúdiques i les dirigides en llengua anglesa o catalana, que ajuden els nens i les nenes a gaudir d’aquest temps d’una manera divertida i educativa a la vegada.

Per als més petits, s'ofereix la possibilitat de compaginar el joc a l'exterior amb  la migdiada.

 

IMG_6015

EL·LABORACIÓ PRÒPIA

LA CUINA DE L'ESCOLA LUMEN
to top button